Resultaten voor kruising bordeaux dog boerboel

 
kruising bordeaux dog boerboel
44 Grote Hondenrassen Overzicht Hondenfun.nl.
De Armeense Gampr Dog is gefokt om het vee te beschermen. Gewicht reu: 39 57 kg. Gewicht teef: 36 54 kg. foto: Kerstin othello / Wikicommons. Berner sennenhond is een van oorsprong Zwitserse berghond. De naam verwijst dan ook naar de plaats Bern. De Berner sennenhond is gefokt als hoeder van vee, trekdier en waakhond. Momenteel is een van de populairste huishonden in Nederland. Zwarte Russische terriër. Gewicht reu: 50 60 kg. Gewicht teef: 45 50 kg. foto: Guidopatek / Wikicommons. De Zwarte Russische terriër staat ook wel bekend als de hond van Stalin. De Zwarte Russische terriër is dan ook gefokt om het Sovjet leger te helpen om erbarmelijke omstandigheden. Gewicht reu: 46 54 kg. Gewicht teef: 40 48 kg. De Bloedhond is een speurhond. Vroeger werd hij vooral gebruikt bij de hertenjacht. Tegenwoordig wordt de bloedhond vaak ingezet bij het speuren naar mensen. Gewicht reu: 50 100 kg. Gewicht teef: 50 100 kg. foto: Jeff Vier / Wikicommons. De Zuid-Afrikaanse Boerboel is gefokt om groot en sterk te zijn!
Honden Honden op op zoek zoek naar naar een een baasje baasje Dutch DutchCellDogs. Cell Dogs.
Juno is een kruising Australian Cattle Dog met Amerikaanse Staffordshire. Ze heeft vooral het uiterlijk van de Stafford mee gekregen, maar qua trainen echt een Cattle Dog. Juno is continu bezig wat ze moet doen om haar koekjes te verdienen en je ziet bijna letterlijk.
Boerderijhond.
frank b 8jr geleden. Hebben hier een kruising Duitse staande X Griffon. Heb het liefst een jachthond. Mits goed opgevoed maar dat geldt voor elk dier, zijn dat honden die gefokt zijn om te luisteren. valtradriver 8jr geleden. Dit vind ik wel interessant een duitse staanderwaarom, gekruist met griffon? lijkt veel kleiner. frank b 8jr geleden. Erg robuuste hond, super trouw. De moeder was een superbrave hond van een klant van me. Die hadden als jager zijnde voor hun ideale jachthond proberen te fokken. Er kwamen bonte en eenkleurigen dbruin We hebben er destijds van beiden 1 meegenomen.
Het HondenForum Bekijk onderwerp Bordeaux dog x boerboel?
Bordeaux dog x boerboel? Forumindex Honden Algemeen Hondenrassen. Pagina 1 van 1. Vorige onderwerp Volgende onderwerp. Titel: Bordeaux dog x boerboel? Geplaatst: 18 Mei 2007 1310.: Geregistreerd: 16 Mei 2007 1545.: Ik heb een hond: Nee. Wat denken jullie van deze kruising?
Bordeaux Dog Karakter, opvoeden, gedrag en meer op Startpunthonden.
Op Facebook is er ook een bordeaux dog site actief ze verzorgen ook leuke wandelingen met allemaal bordeaux soms grappige dingen en verhalen van eigenaren van deze super honden ik weet waar ik over praat want mijn lobbes is mijn grootste vriend en lieveling.
bordeaux dog Bouwinfo.
Heb menig maal mijn rottweiler en kruising boerboel x amstaff uit elkaar gehaald. En kan je verzekeren dat die elkaar serieus kunnen toetakelen in minder dan 20 seconden. Dat wil je niet met een kind aan de hand hebben die is verminkt voor zijn leven. Lid vanaf: 12/02/2008. Geplaatst op: 11-01-2011 114940.: Voeg een andere quoty toe of reply now. heeft er iemand van jullie een bordeaux dog, ik zou er graag ééntje kopen, maar zou toch graag jullie mening er over horen, ik heb al verschillende boeken enz gelezen, de mening van de verkopers, maar wil toch zekerheid.
Zijn hier mensen met een kruising Bordeauxdog / Bullmastiff? HondenForum.
Hallo ik heb ook een kruising bordeaux bull mastiff is een reu van 14 maanden oud weegt rond de 50 55 kilo een echte beer. superlief is waakzaam en heb een bordeauxdog teef van 5maanden dus als je wat wil weten mail mvg. 26 februari 2011 om 1809: wijzigen" quote" 0. Ik zou wel willen maar stuur dan even een prive bericht met je email adres erin, is wel zo makkelijk. 29 maart 2011 om 2326: quote" 0. Wij hebben een kruising bullmastiff-bordeauxdog en er zit ook boerboel in.
BDCN Bordeaux Dog Club Nederland Algemeen.
Op de tentoonstelling werden ze opgedeeld naar het grote en het kleine slag en in rode en zwarte maskers. De Bordeaux Dog moest toen 76 centimeter schofthoogte hebben en 65 centimeter kopomvang. Het lichaam moest gedrongen en gespierd zijn met zware botten. Hij moest aan de Mastiff doen denken, maar zeker niet aan de Bulldog. De Mastiff Wolsey of Big Ben is een bekende reu geweest die men heeft ingekruist om het ras te veredelen. Hij was eigendom van Circus Fernando uit Parijs. Helaas, deze kruising bleek een fiasco.
Hondenvrienden.be welke tweede hond?
Anders blijf je maar weg bij het mooie ras de boerboel. andere rassen zijn natuurlijk ook mooi. Verneukers genoeg met zo'n' hond in handen sorry voor mijn harde woorden, maar zo is het nou eenmaal vind ik. kleine kindjes willen alles nu direct.volwassen en niet. We zoeken eigenlijk al 1 jaar naar een ras en zit ook al lang op boerboelplein, heb boerboels bezocht en ook alle shows schuimen we af! Geslacht: Re: welke tweede hond? Reactie 15 Gepost op: maart 05, 2012, 210114.: Citaat van: Nigra op maart 05, 2012, 205009.: is een kruising cane corso/bordeaux dog niet genoeg waakhond?" Persoonlijk zou ik, zeker gezien de kruising die je nu in huis hebt, toch nog wachten tot die uitgegroeid is en je weet hoe haar karakter is, dat kan je nu onmogelijk zeggen en om er dan n van bovengenoemde rassen bij te zetten lijkt me nu toch wel iets tveel risico. Deze kruising die we hebben zal nooit iets hebben van een cane corso of bordeau dog!

Contacteer ons