Meer resultaten voor boerboel herplaatsing

 
boerboel herplaatsing
BAASJE GEZOCHT NL, herplaatsing huisdieren.
Pike is lief voor alle mensen en dieten groot en klein. Ras: Boerboel Herder. Leeftijd5: jr 3 mnd. Komt het dier uit een asiel? Toestemming voor herplaatsing? Is het dier gesteriliseerd / gecastreerd? Kan het dier in de auto? Komt het dier in huis?
Herplaatster Boerboel Immermoed BoerboelsImmermoed Boerboels.
PUPS GEBOREN 2015. Gezocht: Goed thuis voor 1 jaar oude Boerboel teef, info 0624484444. Wat kost een Boerboel Pup? Nieuwe Website Online! Ziektekosten Verzekering voor de BoerboelAltijd doen! De Boerboel.Een Reu of een Teef? Levensfases van een Boerboel. Geschiedenis van de Boerboel.
BAASJE GEZOCHT NL, herplaatsing huisdieren.
Toestemming voor herplaatsing? Is het dier gesteriliseerd / gecastreerd? Kijk ook op onze eigen website voor meer info en foto's' AINF.NL. Overige informatie over het dier. Gorko Gorko T 4648 is gevonden met 3 broertjes en zusjes in een afval container.
Swarte Tulp Boerboele.
Soms omdat het met de huidige baas niet meer klikt, soms omdat persoonlijke omstandigheden dermate veranderd zijn dat er geen goede thuisbasis meer is voor de hond. Als deze honden terug bij ons komen blijven ze eerst een tijd hier zodat wij ze kunnen observeren en beoordelen of herplaatsen een haalbare optie is.

Contacteer ons