Op zoek naar boerboel friesland?

 
boerboel friesland
boerboel friesland
Bijna online: de nieuwe website van De Boerboelhoeve! Nog heel even geduld! We zijn bijna zover; onze nieuwe site komt snel online. Voor meer informatie, stuur even een email naar info@boerboelhoeve.nl. Houd deze pagina in de gaten, want binnenkort tref je hier onze gloednieuwe website!
Over Immermoed Boerboels Boerboel FokkersImmermoed Boerboels.
Met deze prachtige teef is mijn Boerboel kennel Immermoed ontstaan. Ik ben woonachtig in Sint Annaparochie te Friesland en heb naast mijn honden hobby een een baan die goed te combineren is met de honden.Gelukkig is er een samenwerking met Grootmoed Boerboels in Smildedie, het mij mogelijk maakt het de honden zo optimaal mogelijk te verzorgen.
Makana Boerboels.
We hebben een kleine kennel in het mooie Friesland, genaamd Makana Boerboels. Makana staat voor geschenken, dat is de Boerboel dan ook zeker. Het boerboel ras kwamen wij voor het eerst in 2008 tegen en het was liefde op het eerste gezicht.
Immermoed Grootmoed Boerboels Startpagina Facebook.
Immermoed Grootmoed Boerboels heeft het bericht van Willem Touw gedeeld. 26 augustus om 535.: Willem Touw aan Boerboel Europe BEU. 26 augustus om 029: Sint Annaparochie, Friesland, Netherlands. Uncle Ben 10 weeks. Immermoed Grootmoed Boerboels heeft 8 nieuwe foto's' toegevoegd.

Contacteer ons