Resultaten voor hondenrassen boerboel

 
hondenrassen boerboel
Hondenrassen Boerboel.
Regelmatig moeten boerboels op latere leeftijd herplaatst worden, omdat de hond te krachtig is voor zijn baas. Tot op heden is de boerboel niet erkend door de FCI in Nederland. Een greep uit dezelfde rasgroep.: Klik hier voor alle 237 hondenrassen Toon andere rassen.
Boerboel puppy kopen bij Boerboel Kennel Groote Heide.
Wie een puppy zoekt die een zachtaardige inborst heeft en later beschermende en waakzame eigenschappen ontwikkelt, zou de aanschaf van een boerboel puppy kunnen overwegen. De boerboel is een tamelijk groot hondenras, dat een kruising is tussen de mastiff, de buldog en inheemse Zuid-Afrikaanse honden.
Boerboel hond ofwel Afrikaanse boerboel Boerboel Kennel Groote Heide.
De geschiedenis van de boerboel gaat terug tot 1652, toen de Nederlandse VOC-gezant Jan van Riebeeck een handelsstation vestigde bij Kaap de Goede Hoop in Zuid-Afrika. Aan boord van zijn schepen waren één of meer mastiffs. Deze kruisten zich in de loop van de tijd met lokale Afrikaanse honden, en met de buldogs die de latere Britse kolonisten meebrachten naar Zuid-Afrika. Het al dan niet bewust kruisen van mastiffs, buldogs en inheemse hondenrassen door de Europese kolonisten van Kaap de Goede Hoop resulteerde uiteindelijk in de eerste Afrikaanse boerboel. Naamgeving van de boerboel hond.
Boerboel De Nieuwe Hond.
Send My Password. Er zal een wachtwoord naar je gemaild worden. De Nieuwe Hond. Schapenhoeders en veedrijvers. Dogachtigen, Zwitserse veedrijvers, Pinschers en Schnauzers. Spitsen en honden van het oerhondtype. Gezelschaps en dwerghonden. Nog niet erkende rassen. Home Hondenrassen nog niet erkend: honden in deze groep zijn nog niet erkend door de FCI Boerboel.
Boerboel Hondencentrum.
Kijk dan op onze Boerboel opvoeden pagina. De Boerboel reu is 66 cm en de Boerboel teef 61 cm. Kleur: Alle kleuren van geel tot bruin zijn bij de Boerboel toegestaan, alle tinten van gestroomd. De Boerboel is een gezinshond met sterk beschermende eigenschappen. De Boerboel is zeer stabiel en betrouwbaar, zeer gehecht aan familie en kinderen, gehoorzaam en betrouwbaar. De Boerboel heeft vrij veel beweging nodig. Geen erfelijke ziektes bekend. Blijf op de hoogte. Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe hondenrassen en artikelen die op de website verschijnen?
18 Stoere Waakhonden Hondenfun.nl.
De Mastino napoletano is rustig en zeer evenwichtig van aard. Het opvoeden van de Mastino napoletano vereist een speciale aanpak, die alleen succesvol zal zijn als de eigenaar voldoende praktijkkennis van het ras heeft vergaard, en zelf rustig en zelfverzekerd kan optreden. foto: Morcri / Wikicommons. De Duitse Herder is een van de populairste hondenrassen in Nederland. De herder is zeer gehoorzaam, maar ook intelligent, een perfect combinatie om snel dingen te leren. De herder zie je veelal in de buurt van zijn baas en gezin, hij is onvoorwaardelijk trouw en waaks en kan daarom tegen buitenstaanders soms argwanend zijn. Hiervoor is het zeer belangrijk om de herder vanaf pups af aan goed te socialiseren is natuurlijk belangrijk bij ieder hondenras. foto: Christian PInatel de Salvator / Wikicommons. De Dogo Argentino is een Argentijnse hond. Het is een jachthond, maar wordt ook ingezet als waakhond, en kan gehouden worden als huishond. De Cane Corso is stoer!

Contacteer ons