Zoeken naar boerboel kennel nederland

 
boerboel kennel nederland
Zazu Boerboel Limburg Nederland Fokkers Extra Hondencentrum.
Vul hieronder uw thuisadres in om een gedetailleerde routebeschrijving naar Zazu Boerboel te bekomen. terug naar overzicht. Je vindt ons ook op. Inloggen E-mail of gebruikersnaam Wachtwoord Wachtwoord vergeten? Momenteel geen nieuwe poll beschikbaar, je hebt reeds op alle polls gestemd.
Fokker veroordeeld tot historische" schadevergoeding" voor onvoldoende informatie Dogzine.
Letterlijk zegt de rechter: De kantonrechter is van oordeel dat onvoldoende is gebleken dat de fokster bewust heeft gefokt met erfelijk belaste dieren of bewust zieke honden heeft verkocht" Alleen het feit dat op de website geen althans nauwelijks verwezen werd naar de risico's, de fokster de pupkopers onvoldoende vooraf heeft voorgelicht over de risico's, die ze als deskundige en als lid van de rasvereniging had moeten weten, dat was aanleiding voor het terugbetalen van aankoopprijs en vergoeding van medische kosten. De kantonrechter is van oordeel dat onvoldoende is gebleken dat de fokster bewust heeft gefokt met erfelijk belaste dieren. De website is inmiddels uit de lucht. Desondanks, enig nazoekwerk laat zien dat er zij het beperkt wel iets over risico's' te lezen was: Ons" beleid is om het ras Boerboel te behouden en niet te vermeerderen, dat zou ten kosten gaan van de gezondheid van de Boerboel.
home.
herplaatser / te koop. Caylie was een van onze eerste boerboels. De website van Baruti Boerboels is naar beste weten en kunnen opgezet en bij fouten zouden wij graag een berichtje van u krijgen. Er kunnen dan ook geen rechten worden ontleend aan de informatie op deze site. Zonder toestemming van Baruti Boerboels mag niks uit deze site worden gebruikt anders dan voor prive-doeleinden. Baruti Boerboels is enthousiast lid van Boerboel International en willen de passie over de boerboel graag met anderen delen.
Makana Boerboels.
We hebben een kleine kennel in het mooie Friesland, genaamd Makana Boerboels. Makana staat voor geschenken, dat is de Boerboel dan ook zeker. Het boerboel ras kwamen wij voor het eerst in 2008 tegen en het was liefde op het eerste gezicht.
BvD Boerboele.
BvD BoerBoele is een kleine geregistreerde kennel in Simonshaven die af en toe een nestje hebben. Momenteel hebben wij 9 honden thuis, 2 reuen en 7 teven waaronder 3 oude dames waar we niet mee fokken. Wij fokken uitsluitend met gezonde honden waarbij een sociaal en goed karakter bovenaan staan. Onze reuen worden tevens ingezet bij collega fokkers in zowel Nederland als in het buitenland wereldwijd.
La Couronne du Comte-Vulpennen-Montegrappa.
De Miya vulpen van Montegrappa heeft een origineel ontwerp: de balans van lijnen en de grootte belooft zowel een visueel bijzond. NeroUno Linea Vulpen. De moderne en dynamische NeroUno Linea collectie is het ultieme bewijs dat Montegrappa haar bewonderaars blijft verbazen.
Boerboel International.
Print your pedigree when you want. DB integrated in App and website. More then 400 users WORLDWIDE. News / Nieuws. Name: Leon Steele. Location: Frederick, Maryland. Phone: 1 301-821-1788. According to a statement black dogs are no longer accepted on shows and appraisals in S.A. Volgens een verklaring worden de zwarte honden, op dit moment, niet langer geaccepteerd op shows en keuringen in Z.A. Why / Waarom BI? Original breed standard. No black and Tan, blue, etc. Health, Character, DNA testing. 24/7 service and support. Online database access. 3704 HD Zeist Netherlands. BIC / SWIFT: TRIONL2U. Boerboel International Ltd. SA40 9XX Carmarthenshire U.K. Phone: 31 6 46 48 84 71. 2015 Boeboel International Ltd.
Breeders, Fokkers, Fokker, breeder, pup, pups, breeder list, fokkers lijst.
Original breed standard. No black and Tan, blue, etc. Health, Character, DNA testing. 24/7 service and support. Online database access. ING Bank NV. PO Box 1800, 1000 BV, Amsterdam. BIC / SWIFT: INGBNL2A. Stichting Boerboel International. 6035 RH Ospel Nederland.
@iPower: @iPower: Goedkope Goedkope performante performante webhosting: webhosting: Belgiƫ. Belgiƫ.
Dan is deze website voor u mogelijk wat te technisch, met te veel informatie waar u niet dadelijk iets aan hebt. In dat geval verwijzen we u graag naar onze virtuele etalage op www.ipower.eu. Daar vindt u de informatie over onze andere diensten wat overzichtelijker voorgesteld.

Contacteer ons